Over mij
- puur wit
- hallo welkom op mijnblog mijn naam is sandra ben getrouwd en heb 2 kinderen,een meisje van 8 en een jongen van 7,ik woon in overijssel op het platteland zoals ze wel zeggen. wij wonen midden in het dorp maar zitten helemaal vrij heel landelijk. ik restyle meubeltjes en dit doe ik nu 4 jaar meestal in de kleur wit. vandaar mijn naam puur wit want daar hou ik erg van. mijn meubeltjes verkoop ik via mp. ik ben ook gek op knutselen en stempelen, heerlijk vindt ik dat om te doen. altijd met de handen bezig zijn ,vandaar dat ik waarschijnlijk ook kapster ben geworden, creatief bezigzijn. op het momentzit ik in de kleding, het zijn wel beroepen waarbij je omringd bent met mensen en dat vindt ik erg gezellig. groetjes sandra
vrijdag 31 december 2010
donderdag 30 december 2010
hier is het recept van de appelflapjes
je hebt nodig (koopmans appelbeignets mix compleet pakket)dit vindt ik het makkelijkst
ongeveer 4 a 5 goudrenetten die scil je af en maakt er partjes van (ongeveer dikte 3 a4 cm)
die doe je in een schaal met 60 gr suiker
een beetje citroensap
en flink wat kaneel
een pakje vanillesuiker erdoor
en even in laten trekken
dan maak je het beslag zoals op het pak(ik gebruik die kaneelsuiker tot het laatst)
ik doe een liter zonnebloemolie in een wok
met een natte sateprikker controleren of het vet warm is
dan haal je de appels door het beslag kunnen een stuk of 5 tegelijk in
als ze er even inzitten gouw omdraaien niet te bruin
op keukenpapier uit laten lekken en dan mix ik de kaneelsuiker met wat poedersuiker en dat strooi ik erover heen
heerlijk morgen komt de foto
ongeveer 4 a 5 goudrenetten die scil je af en maakt er partjes van (ongeveer dikte 3 a4 cm)
die doe je in een schaal met 60 gr suiker
een beetje citroensap
en flink wat kaneel
een pakje vanillesuiker erdoor
en even in laten trekken
dan maak je het beslag zoals op het pak(ik gebruik die kaneelsuiker tot het laatst)
ik doe een liter zonnebloemolie in een wok
met een natte sateprikker controleren of het vet warm is
dan haal je de appels door het beslag kunnen een stuk of 5 tegelijk in
als ze er even inzitten gouw omdraaien niet te bruin
op keukenpapier uit laten lekken en dan mix ik de kaneelsuiker met wat poedersuiker en dat strooi ik erover heen
heerlijk morgen komt de foto
woensdag 29 december 2010
bijna oud en nieuw
nog een paar dagen dan is het jaar weer voorbij ,wat mogen we dan blij zijn dat de hele familie nog gezond is
en hopen dat het in het nieuwe jaar ook allemaal z'n gangetje gaat.
vrijdag worden de oliebollen en de appelflapjes weer gebakken
dat is zo gezellig en hoort gewoon bij 31 dec
de kinderen vinden het ook zo leuk en zeggen dan ooh wat ruikt het hier lekker mogen we al een oliebol
ik zal deze week een recept van de appelflapjes erop zetten zoals ze die in twente maken
die zijn zo heerlijk
en hopen dat het in het nieuwe jaar ook allemaal z'n gangetje gaat.
vrijdag worden de oliebollen en de appelflapjes weer gebakken
dat is zo gezellig en hoort gewoon bij 31 dec
de kinderen vinden het ook zo leuk en zeggen dan ooh wat ruikt het hier lekker mogen we al een oliebol
ik zal deze week een recept van de appelflapjes erop zetten zoals ze die in twente maken
die zijn zo heerlijk
dinsdag 28 december 2010
hallo leuk dat jullie mijn blog bezoeken ik wou hier een aantal maanden geleden al mee beginnen,poeh had ik dat maar gedaan
het is een heel karwei ik krijg het nog niet zo goed voor elkaar
de foto"s erop krijgen lukt me ook nog niet
maar stap voor stap zal het vast wel in orde komen
al duurt het misschien wel weken
hadden jullie dit ook in het begin
hoe krijg je de foto"s er op die van mij kwamen erop als een a4 veel te groot
dus help help ik kan wel advies gebruiken
het is een heel karwei ik krijg het nog niet zo goed voor elkaar
de foto"s erop krijgen lukt me ook nog niet
maar stap voor stap zal het vast wel in orde komen
al duurt het misschien wel weken
hadden jullie dit ook in het begin
hoe krijg je de foto"s er op die van mij kwamen erop als een a4 veel te groot
dus help help ik kan wel advies gebruiken
Abonneren op:
Posts (Atom)