Over mij

Mijn foto
hallo welkom op mijnblog mijn naam is sandra ben getrouwd en heb 2 kinderen,een meisje van 8 en een jongen van 7,ik woon in overijssel op het platteland zoals ze wel zeggen. wij wonen midden in het dorp maar zitten helemaal vrij heel landelijk. ik restyle meubeltjes en dit doe ik nu 4 jaar meestal in de kleur wit. vandaar mijn naam puur wit want daar hou ik erg van. mijn meubeltjes verkoop ik via mp. ik ben ook gek op knutselen en stempelen, heerlijk vindt ik dat om te doen. altijd met de handen bezig zijn ,vandaar dat ik waarschijnlijk ook kapster ben geworden, creatief bezigzijn. op het momentzit ik in de kleding, het zijn wel beroepen waarbij je omringd bent met mensen en dat vindt ik erg gezellig. groetjes sandra

woensdag 16 februari 2011

nou dan maar een man als volger erbij

hoi jullie zullen wel gelijk hebben maar zolang blog ik nog niet
en je denkt bij dit blog eigenlijk aan vrouwen die hier mee bezig zijn
dus mannen had ik niet verwacht
nou bedankt voor de reakties
gr sandra

1 opmerking:

  1. Het hield me gisteravond toch bezig, heb zelfs even de mening van mijn man gevraagt. En dan sluit ik me toch aan bij Ria, deze man laat te minste blijken dat hij je blog leest, je weet maar nooit hoeveel mannen dit anoniem doen.
    Ik heb wel een keer een rare reactie van een man via de mail gekregen naar aanleiding van een post of eigenlijk was het meer een uitnodiging. En dat terwijl ik zelden een foto van mezelf plaats.
    Fijn weekend en groetjes, Sas

    BeantwoordenVerwijderen